x

Premiere: Kristian UFO Humaidan slipper sig selv fri i de svenske skove

Premiere: Kristian UFO Humaidan slipper sig selv fri i de svenske skove

Kristian ”UFO” Humaidan varmer op til sin kommende ep ”Nord” med førstesinglen ”Massiv”. I musikvideoen til ”Massiv” bliver seeren ført ud i den svenske natur, hvor alt er vildt – også UFO, der energisk kaster håndtegn, brænde og skjorter.

Som talrige andre har UFO denne gang fundet inspiration i naturen. Han er flyttet til Ærø med familien og har søgt tilbage til grundrytmen, grundtonen og forbindelsen mellem mennesker og natur.

”Naturen har ramt mig lige i ansigtet, og derfra er den kommet under huden og ind i musikken. Den er med i alt, vi fortager os herude – en stor rigdom og urgammel inspirationskilde,” siger Kristian ”UFO” Humaidan.

Sidste år udgav rapperen albummet ”Stjernesprog” og høstede fem stjerner hos GAFFA. Anmelder, Maria Therese Seefeldt Stæhr, skrev om albummet: ”Hans musik er inderlig på den lækre måde, og resultatet bliver et billede af en moderne troubadour, som trækker lytteren tæt på og fortæller om de værdier, der betyder noget for ham. Levende og inspirerende.”

UFO slog i sin tid igennem med rapduoen UFO Yepha, der blandt andet hittede med ”Op Med Håret”, ”Fluen På Væggen” og ”Stille Og Roligt Knald På”.

Se musikvideoen til ”Massiv” herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA