x

Blink 182 udgiver ny video med letpåklædte kvinder og Adam DeVine


Den amerikanske gruppe Blink 182 udgav i 1999 en musikvideo til sangen "What’s My Age Again?", hvor trioen løb rundt uden tøj på. I anledningen af deres nye nummer "She’s Out Of Her Mind" har de genskabt samme koncept.

I den nye musikvideo er det dog ikke de tre bandmedlemmer, der har smidt tøjet, men derimod tre kvinder. På deres løbetur gennem byen støder de på en mandelig sygeplejerske, som spilles af skuespilleren Adam DeVine.

I juli udgav gruppen deres syvende album "California", som er det første materiale med Matt Skiba på vokal og guitar. Skiba afløste Tom DeLonge, som forlod gruppen sidste år. DeLonge har dog udtalt, at han ikke er færdig med bandet. På sin officielle Facebook-side skrev han følgende i april:

"Vi har en fremtid sammen, hvis vi vil have den, men lige nu har vi travlt med separate ting. Jeg ser frem til mine kommende film- og musikforetagender – og en helvedes masse andet."

Trekløveret har tidligere meldt ud, at de har planer om at turnere i Europa ved at sejle, eftersom trommeslageren Travis Barker lider af flyskræk. Han har ikke været i stand at rejse med bandet efter et flystyrt i 2008, som resulterede i udviklingen af hans angst.

Sangeren og bassisten Mark Hoppus har i den sammenhæng udtalt:

"Vi er ved at håndtere det. Forhåbentlig kan vi få det til at fungere. Travis undersøger muligheden om at sejle fra L.A., hvilket er en ret lang rejse."

Se den nye musikvideo øverst i artiklen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA