x

Savage Rose gæster Århus

Savage Rose gæster Århus

Billeder fra Savage Roses sidste turnépremiere, i Kulturhuset Pavillonen, Grenaa, 25. oktober 2006

Som vi tidligere har skrevet på GAFFA.dk, udgiver Savage Rose 5. november deres første album efter kapelmester Thomas Koppels alt for tidlige død i februar 2006. Albummet får titlen ”Universal Daughter”, og efter udgivelsen drager gruppen på turné. Den første fastlagte dato på turnéen er nu blevet offentliggjort. Nemlig 12. marts 2008, hvor gruppen vil give koncert i Musikhuset Aarhus.

Musikhuset Århus er et sted, hvor gruppen flere gange tidligere har givet koncert til stor succes. Blandt andet 4. november 2006, hvor de gav en af deres første koncerter efter Thomas Koppels død. Her var Thomas Koppels rolle som organist og keyboardspiller overtaget af det unge stortalent Palle Hjorth, men om han også vil være at finde bag tangenterne på Savage Roses næste turné, er endnu uvist.

Det nye Savage Rose-album skulle ifølge pladeselskabet lyde som tidlig Savage Rose, som en slags rejse gennem de byer og lande, som Annisette og Thomas Koppel har opholdt sig i. Tekst og musik står Annisette primært for, men hun har denne gang fået hjælp fra sin datter, Naja, der har bidraget med melodier. Oven i de nye numre kan fans glæde sig til en genindspilning af det gamle Savage Rose-nummer "Messenger".

Billetsalget til koncerten begynder søndag den 30. september på Billetnet og hos Musikhuset Århus

Når Savage Rose offentliggør flere turnédatoer, kan du naturligvis læse dem på GAFFA.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA