Bisse og Depeche Mode dominerer denne uges vinylhitliste

Bisse og Depeche Mode dominerer denne uges vinylhitliste

Den officielle danske Top 40-hitliste er netop blevet offentliggjort, og den byder på et par nye navne, specielt på ugens vinylliste. Vi har her dannet et overblik over Album-, Track- og Vinyl-Top 40-listernes top 3 samt nyhederne på de tre forskellige lister.

 

Album Top 40

På denne uges Top 40-liste over de mest lyttede albums bliver Justin Biebers "Purpose" overgået af Shawn Mendes’ plade "Illuminate" – og rykker dermed ned på andenpladsen, mens "Illuminate" flyver op på førstepladsen. På tredjepladsen ligger Drakes album "Views", der siden sidste uge har rykket sig fra en femteplads. Af nye albums på ugens Top 40-albumliste finder vi på niendepladsen Kings of Leons "Walls", der har skubbet Xanders "Indre By" ned på tiendepladsen. 

 

Track Top 40

Ganske som i sidste uge er The Chainsmokers & Halseys nummer "Closer" og The Weeknd & Daft Punks "Starboy" placeret på henholdsvis første- og andenpladsen. På tredjepladsen ligger fortsat Major Lazer-singlen "Cold Water", ligesom det gør sig gældende med fjerdepladsen, der indtages af DJ Snake & Justin Biebers "Let Me Love You". Af nyheder finder vi på femtepladsen "Flip" fra Jimilian & Blak, på 29.-pladsen "Say You Won’t Let Go" fra James Arthur og på 39.-pladsen "All We Know" fra The Chainsmokers feat. Phoebe Ryan.

 

Vinyl Top 40

På denne uges vinylliste finder vi ikke mindre end 15 nyheder. 

Første- og andenpladsen indtages af Bisses "Højlandet" og Bon Ivers "22, A Million". På tredje- og fjerdepladsen finder vi de to første nyheder i form af "Sirens" fra Nicolas Jaar og Love Shops "National", hvor sidstnævnte udkom i 2003. Ligeledes finder vi to nyheder på sjette- og syvendepladsen, hvor henholdsvis Into Dimensions "Irah" og Den Fjerde Vægs "Jeg Giver Slip Hvis Du Giver Slip" har indfundet sig.

Efter offentliggørelsen af det kommende album og turné har særligt Depeche Mode gjort sit indtog på listen – alle som nyheder. Gruppen har indfundet sig på vinyllistens 10.-, 11.-, 14.,- og 16.- plads med albummene "Violator", "101", "Black Celebration" og "Songs of Faith And Devotion/VI". Også Oasis’ tredje studiealbum "Be Here Now", som netop er udgivet i en re-mastereret deluxe udgave, har indfundet sig på listen, med en placering som nummer 17. Også The Doors 1971-album "L.A. Woman" har indfundet sig med en placering som nummer 35. Særligt Bisse markerer sig også på listen med sine albums "Højlandet", "Bitchin’", "Happy Meal", "Umage" og "PMS", der ligger som henholdsvis nummer et, ni, 26, 34 og 40 – og alle er udgivet inden for de sidste to år.

Se alle ugens hitlister her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA