Nyhed

Den kontroversielle rapper Hopsin gæster Vega til februar

Hans tekster er kontroversielle og gør op med de store navne i branchen, idealer og normer. Nu gæster han København for første gang siden 2014.

Den amerikanske rapper Hopsin gæster igen Danmark i 2017, når han den 28. februar går på scenen i Store Vega i forbindelse med sin Savageville Tour. 

Hopsin karakteriseres særligt som en rapper, der ikke er bleg for at bruge sine, til tider, kontroversielle holdninger i sine sangtekster, og har ved flere lejligheder været ude efter navne som Kanye West, Drake og Kendrick Lamar. 

Hopsin gæstede sidste Danmark i 2014, hvor en massiv efterspørgsel på billetter gav anledning til at rykke koncerten fra Lille til Store Vega. Koncerten blev anmeldt af Sara Elisabeth Nedergaard, der kvitterede med hele fem stjerner og blandt andet konkluderede at "Alt i alt kunne denne aften ikke være gået bedre for hverken Hopsin eller publikum".


Du kan læse hele anmeldelsen af koncerten her

Hopsin udgav i 2015 sit fjerde studiealbum "Pound Syndrome", hvorfra vi blandt andet har fået singlen "False Advertisement", der langer ud efter kvinders iscenesatte liv på de sociale medier. 

Du kan høre sangen, og se musikvideoen, i klippet herunder.


 

Billetter til koncerten kommer i salg fra fredag den 28. oktober.


ANNONCE