x

The Libertines på vej med opsamling

The Libertines på vej med opsamling

Som om vi ikke allerede har nævnt Pete Doherty to gange på GAFFA.dk i dag, så lader vi ham score hattrick med nyheden om, at hans gamle band The Libertines – eller rettere pladeselskabet bag det – 29. oktober udgiver opsamlingen ”Time For Heroes – The Best Of The Libertines”.

Libertines nåede kun at udgive to album, ”Up The Bracket” og ”The Libertines” fra henholdsvis 2002 og 2004, inden gruppen gik helt i opløsning, primært takket været Pete Dohertys (selv)destruktive adfærd. Eksempelvis brød han på et tidspunkt ind i den anden frontfigur Carl Barats (tv. på billedet og nu sanger i Dirty Pretty Things) lejlighed, mens han var på tvungen orlov fra The Libertines’ turné. Så han vidste, at Carl ikke var hjemme...

Ud over klassiske singler som ”What A Waster”, ”Can’t Stand Me Now” og ”Time For Heroes” indeholder opsamlingen også singlen, der kom mellem de to albums, ”Don't Look Back Into The Sun” og b-siderne til ”Can’t Stand Me Now” og ”Time For Heroes”. Titlerne er henholdsvis ”Mayday” og en genindspilning af ”Death On The Stairs”, begge producerede af Bernard Butler, og sangene har ikke været udgivet på noget album tidligere.

Tracklist:
1. Up The Bracket
2. Time For Heroes
3. Mayday
4. Don"t Look Back Into The Sun
5. Tell The King
6. What Katie Did
7. Can"t Stand Me Now
8. What A Waster
9. The Delaney
10. Boys In The Band
11. Death On The Stairs
12. I Get Along
13. What Became Of The Likely Lads


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA