x

Sleigh Bells udgiver single og tragisk musikvideo


Amerikanske Sleigh Bells er snart albumaktuelle med deres fjerde plade "Jessica Rabbit". Nu har den eksperimenterende popduo fra Brooklyn udgivet endnu en ny single, "I Can Only Stare", og en tilhørende musikvideo.

Sleigh Bells blev dannet i 2008 af sangskriver og producer Derek Miller og vokalist Alexis Krauss. Miller har en fortid i hardcore-gruppen Poison the Well fra Florida, mens Alexis Krauss tidligere har været en del af teenagepige-bandet Rubyblue.

I den nye musikvideo følger vi tre kvinder, som på forskellig vis fremstilles som værende ulykkelige og ender med at begå selvmord. Videoen er produceret af filminstruktøren Alex Ross Perry, som står bag den psykologiske thriller "Queen of Earth" fra 2015. Om det visuelle arbejde fortæller Derek Miller:

"Videoen følger tre fortabte kvinder, alle spillet af Alexis. Det er dystert, men forhåbentlig også inspirerende. De fleste af os har formentlig følt os som en eller alle tre karakterer på et tidspunkt i vores liv. Jeg ved, at jeg har. At lave dette var en renselse. Vi havde æren af at arbejde med Alex Ross Perry, en af mine yndlings unge forfattere/instruktører, Sean Price Williams og et fantastisk crew. Alex’ seneste film Queen of Earth var en af mine favoritter fra 2015. Der er et anspændt, faretruende element over den, hvilket jeg håbede, han ville bringe over videoen. Dét gjorde han", skriver Consequence of Sound.

"I Can Only Stare" vil være at finde på gruppens kommende album "Jessica Rabbit", som udkommer den 11. november.

Du kan se den nye musikvideo øverst i artiklen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA