x

Update fra The Storm

Update fra The Storm

Der har længe været store forventninger til debutalbummet fra The Storm alias den tidligere Swan Lee-sanger Pernille Rosendahl og den gamle Mew-bassist Johan Wohlert. Albummet skulle været udkommet i efteråret 2007, men indspilningerne i USA – med den legendariske engelske producer Roy Thomas Baker (Queen, Gasolin’, The Darkness og mange flere) – er trukket ud, så pladen kommer nu først til foråret 2008. Indspilningerne er dog nu gået ind i deres afsluttende fase.

Pernille Rosendahl og Johan Wohlert udtaler i en pressemeddelelse: "Samarbejdet med Roy er gået fantastisk. Aldrig har vi været så meget under en kunstnerisk lup. Roy er virkelig perfektionistisk, og der bliver ikke gået på kompromis med noget som helst. Når vi lytter til sangene, er det som om, at der bliver ved med at dukke nye detaljer op. Han har virkelig forstået at få det allerbedste frem i os."

Roy Thomas Baker tilføjer de bevingede ord: "The devil is in the detail!"

Når alle vokal- og guitarspor er indspillet, drager band og producer til det legendariske The Village Studio i Los Angeles, hvor navne som Aerosmith, Rolling Stones, The Doors, Fleetwood Mac, Guns N´Roses, Grateful Dead og mange andre tidligere har arbejdet. Her vil hele albummet blive mikset.

The Storms debutalbum får titlen ”When The Storm Meets The Ground” og udkommer som nævnt i foråret 2008

The Storms MySpace-side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA