x

De unge går nummer et

De unge går nummer et

Man fristes til at sige: traditionen tro ryger udgivelsen med sange fra De Unges Melodi Grand Prix direkte ind som nummer et på den danske albumhitliste.

Albummet fik allerede i sin første uge en dobbeltplatinplade, der markerer et salg på 60.000 skiver, hvilket var rigeligt til at forvise Paul Potts til denne uges andenplads.

Som nummer tre finder vi den tidligere etter Tina Dickow, og opsamlingen med Rugsted & Kreutzfeldt indtager fjerdepladsen.

Ugens næsthøjest placerede nyhed kommer fra Mark Knopfler, der har sneget sig ind foran Pavarotti-pladen "Forever", og den er også den sidste nyhed i top ti.

Den kommer fra James Blunt, der ryger ind som nummer syv med "Alle The Lost Souls", der dermed ligger foran udgivelser fra Moonjam, Johnny Logan og Enrique Iglesias.

Der er yderligere tre nyheder på top fyrre listen. Ulla Henningsen er nummer 20. med "Skønne Spildte Dage", operadivaen Cecilia Bartoli er nummer 32 med "Maria", og finske HIM får lige sneget sig ind over stregen med "Venus Doom", der ligger på en 39.-plads.

Se hele hitlisten hos hitlisten.nu


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA