Stine Bramsen annoncerer gæster til velgørenhedskoncert

Stine Bramsen annoncerer gæster til velgørenhedskoncert

Den 19. november giver Stine Bramsen koncert i Operaen i forbindelse med velgørenhedsarrangementet Music For Dignity, der afholdes af hjælpeorganisationen Dignity. Målet er at hjælpe torturramte flygtninge. 

Sangerinden har netop annonceret, hvem hun tager med sig på scenen til velgørenhedskoncerten, og paletten byder på tre markante danske artister. Stine Bramsen har annonceret, at hun med sig til koncerten tager sangerinden Oh Land, den elektroniske rap-gruppe Benal og sanger og P3 Guld-vinderen Karl William. Sammen vil de fire kunstnere fremføre musik med hinanden, som ikke tidligere er set.

Om de tre udvalgte artister siger Stine Bramsen selv: "Jeg har valgt tre gæste-artister, som rører mig med deres stemmer. De har alle et nærvær og en tydelig sjæl tilfælles i vokalen. Samtidig kommer de fra tre ret forskellige steder – og jeg fra et helt fjerde! De møder tror jeg bliver ret smukke og helt unikke for aftenen. Jeg glæder mig meget til at dele scene med Benal, Oh Land og Karl William". 

"Jeg glæder mig helt vildt til at stå i Operaen med Stine for et virkelig godt formål. Jeg håber, at vi ses derude. Det bliver en stor aften," siger Karl William om invitationen og aftenen i den gode sags tjeneste.

Al overskuddet fra koncerten går til Dignity, Dansk Institut Mod Tortur. Med #MusicforDignity håber organisationen at skabe opmærksomhed omkring rehabiliteringen af de mange torturoverlevere og traumatiserede flygtninge, Danmark har modtaget under flygtningekrisen.

Koncerten finder sted den 19. november i Operaen i København. 

 

Mens vi venter på Music For Dignity, kan du lytte til Stine Bramsens seneste udgivelse med Hedegaard. Teksten, som Stine Bramsen synger, har hun selv skrevet, "Keep Dreaming":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA