x

Eksklusive liveoptagelser med Suspekt på MTV

Eksklusive liveoptagelser med Suspekt på MTV

På mandag udkommer Suspekt med deres tredje album ”Prima Nocte”. Udgivelsen fejrer de med en koncert på Copenhagen Jazzhouse lørdag den 29. september.

Men hvis du ikke kan komme til koncerten, eller hvis du bare ikke kan få nok af hiphop-kvartetten, så kan du allerede nu glæde dig over, at dansk MTV viser et uddrag af bandets koncert fra årets Roskilde Festival på sin hjemmeside.

I forbindelse med årets Roskilde Festival gav Albertslund-drengene en meget rost koncert på Cosmopol-scenen. Firkløverets optræden fik blandt andet seks ud af seks stjerner i Politiken.

På mtv.dk kan du se tre numre fra koncerten, nemlig førstesinglen fra det nye album, ”Fuck Af”, publikumsfavoritten ”Kinky Fætter” og den helt nye single ”Proletar”. Optagelserne er produceret af Tabu-tv, der har tætte forbindelser til Suspekt.

Senere på året viser MTV et længere uddrag af koncerten, når de i samarbejde med Tabu Records viser en MTV Live med Suspekt.

GAFFAs anmelder Christian Grubert er i øvrigt begejstret for Suspekts nye album, som han i GAFFAs netop udsendte oktobernummer tildeler fem ud af seks stjerner og blandt andet følgende ord:

“Suspekt har på ingen måde blændet ned for deres genemført dunkle og liderlige tekster, de har tværtimod skruet en lille smule op, men vigtigst af alt, så er knivene blevet slebet enormt. Denne plade er fuld af tekstguldkorn, og ved at vælge et ville jeg fravælge et andet, så det lader jeg være med. I stedet vil jeg applaudere, at det næsten er lykkedes Suspekt at ramme den perfekte kombination af ”blod, sæd og sprit-rap” vs. ”personlig, dunkel og nådesløs rap”. (...) Behøver jeg også at sige, at produktionerne stort set er uden fejl?”

Se koncertoptagelserne her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA