x

Reportage: Veto, Marvel Hill og Turboweekend åbner Metroen

Reportage: Veto, Marvel Hill og Turboweekend åbner Metroen

Billeder: http://www.rasmuswengkarlsen.dk

5-øren, Amager, fredag den 28. september 2007:

Marvel Hill skriver:
Efter en del stop på diverse Monarch-stationer ankommer vi til 5-øren, hvor vi få timer senere skal spille sammen med Veto og Turboweekend til Metro-åbningen på Amager.

Det hele ser en smule forladt ud, da den store plads, som kan rumme 5000 mennesker, står tom, men med godt humør og i troen på, at der nok skal komme mennesker, trods det dårlige vejr, får vi lusket os om i vores backstage-rum og tager for os af den nylavede kaffe og diverse snacks.

Da pladsen åbner, viser det sig faktisk, at en del mennesker har fundet frem til 5-øren iført regnslag og gummistøvler, og det tyder på, at folk er i godt humør og glæder sig til at høre god musik og drikke en masse øl.

Da vi har lavet en kort hektisk lydprøve, er vi klar til at gå på scenen og præsentere vores numre fra vores nyudgivne plade, ”Heartless Is More”.

Til vores store overraskelse er der fyldt oppe foran scenen, da vi skal på, og folk har tilsyneladende fået fingrene i vores plade.

De mange mennesker virker upåvirket af vejret – de fester og danser!

Efter koncerten fester vi med Veto (vi skylder jer vist en flaske gin!) og tager derefter ind til byen for at høre Veto-Troels være dj på Culture Box.

Da vi kommer ind til byen, forsvinder Rasmus (Lindgren, keyboard, red.), og vi ser ham ikke mere, heller ikke dagen efter... Vi kører også hjem uden ham... Rasmus, ring hjem!

Efter at alle er taget hjem, står 2 af bandmedlemmerne tilbage på Culture Box. Da den mandlige bartender prøver på at score den ene af os, finder vi hurtigt jakken og smutter videre i byen. Vi bliver enige om, at vi vist har fået nok for i aften og tager hjem.

Alt i alt en god dag og et godt arrangement! Vi håber, at folk havde en lige så god aften, som vi havde.

Veto skriver:
Vores aften fejlede bestemt ingenting. En god bunke øl og ikke mindst en lille, men effektiv radiator sørgede for at holde humøret højt i skurvognen bag scenen på Femøren. Men vejret uden for var bestemt ikke med indvielsen af den nye Metrostrækning, og efter at have set kulturborgmester Klaus Bondam stå og tale for knap 100 frysende mennesker, havde vi ikke de store forventninger til publikum.

Derfor var det også fantastisk at opleve så mange glade mennesker på den vindomblæste græsplæne på Femøren. Godt og vel 1000 mennesker sørgede for, at vores sidste job i år, der vejret taget i betragtning lige så godt kunne have endt i to ludere og en lommetyv, sluttede helt fantastisk. Til Danmarks smukkeste, bedst begavede og ikke mindst fornuftigst klædte publikum: Tusind tak for det.

Turboweekend skriver:
Vi havde et stramt program den dag. Først havde vi et interview på P3 klokken ti om morgenen, hvorefter vi hastede til vores øvelokale på Nørrebro for at hente gearet og køre det til 5-øren. Umiddelbart efter koncerten skulle vi flyve til Stockholm og spille klokken 24, så vi havde byttet koncerttidspunkt med Marvel Hill for at kunne nå flyet.

Selve koncerten gik rimelig godt, ikke vores bedste, men publikum var glade, og dét er det vigtigste. Turen til Stockholm sad nok desværre i baghovedet og gjorde én ukoncentreret... Vi havde ikke regnet med så stort fremmøde, men det var fedt at se så mange mennesker trodse regnen for at komme og høre musik!


Marvel Hills hjemmeside

Vetos hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA