x

Leonard Cohen og Agnes Obel har gjort deres indtog på de danske hitlister

Leonard Cohen og Agnes Obel har gjort deres indtog på de danske hitlister

Den officielle danske Top 40-hitliste er netop blevet offentliggjort, og den byder på et par nye navne, specielt på ugens vinylliste. Vi har her dannet et overblik over Album-, Track- og Vinyl-Top 40-listernes top 3 samt nyhederne på de tre forskellige lister.

 

Album Top 40

På denne uges liste over de mest lyttede albums finder vi hele to nyheder i top tre. Den første er Leonard Cohens "You Want It Darker", der er strøget direkte ind på ugens førsteplads og dermed har forvist sidste uges nummer et, Shawn Mendes' "Illuminate", til andenpladsen. På tredjepladsen finder vi Agnes Obels nyeste album "Citizens Of Glass", der ligeledes er strøget direkte ind på denne placering.

De andre nyheder på listen finder vi på henholdsvis 12.- pladsen, hvor Lady Gagas "Joanne" har indfundet sig, på 20.- pladsen finder vi Michael Bublés "Nobody But Me" og på 26.- pladsen Pentatonix med "A Pentatonix Christmas". 

 

Track Top 40

Endnu engang, fristes man til at sige, må alle andre se sig slået af Gulddreng, der med sin seneste single "Drikker For Lidt" går direkte ind på listens førsteplads. Dette har skubbet The Weeknd feat. Daft Punks "Starboy" ned på andenpladsen. I samme stil er "Closer" fra The Chainsmokers feat. Halsey rykket en placering baglæns og indtager nu listens tredjeplads. 

De to yderligere nyheder på ugens track-liste finder vi på henholdsvis 14.- og 19.- pladsen, hvor "Don’t Wanna Know" med Maroon 5 feat. Kendrick Lamar og "Kære Mor" fra Noah har indfundet sig. 

 

Vinyl Top 40

På ugens vinyl-hitliste finder vi hele 13 nyheder, og to af dem i top tre. Agnes Obels "Citizen Of Glass" stryger direkte ind på listens førsteplads og forviser dermed Bisses "Højlandet" til andenpladsen. Også David Bowie-musicalen "Lazarus" med diverse kunstnere er for første gang at finde på listen med deres indtog på tredjepladsen. 

På fjerdepladsen finder vi "Frosne Passager" fra Svend Spyt, på syvendepladsen det selvbetitlede album fra Tygers Of Pan Tang og på tiendepladsen "Unexpected Guests" fra MF Doom. På listens 13.- plads finder vi i denne uge "COW/Chill-Out, World!" fra Orb, mens Reginald Omas Mamode IV indtager listens 17.- plads med "Mamode IV, Reginald Omas". Korn har genfundet formen på deres seneste album "The Serenity Of Suffering", hvilket belønnes med en plads som listens nummer 25, mens vi på 26.- pladsen finder en ældre kending, nemlig den 20 år gamle "Spice" fra Spice Girls. På listens 30.- og 31.- plads finder vi yderligere to nyheder, nemlig i form af henholdsvis "Mondo Cane" fra Mike Patton og "Det Løse Liv" fra Love Shop, oprindeligt udgivet i 1999. Drake har ligeledes gjort sit indtog på vinyl-listen med albummet "Views", mens David Crosby står for listens sidste nyhed med albummet "Lighthouse"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA