Nyhed

Ugens Topsify Track: Eebz hylder kvinden i ny sang

Den dansk/gambiske rapper Eebz står bag ugens Topsify Track

Eebz er tilbage med den nyeste single "Oh My God", og i denne uge er den ugens Topsify-track. Og med inspiration fra blandt andet dancehall-genren hyldes kvinden i en sang, hvor der gives plads til at fantasere over mulighederne for en dag at møde det perfekte match.

Du kan høre ugens Topsify-track herunder. 

Den dansk/gambiske rapper og sanger Eebz er vokset op på Nørrebro, men flyttede til Crawley – en lille by syd for London – som 13-årig. Han vendte tilbage til Nørrebro tre år senere. På de tre år, han havde været væk, havde en passion for at rappe og lave musik taget bo i ham. 


I 2015 udgav han "Det De Ikk' Forstår" og "Det De Ikk' Forstår, Pt. 2", som begge er mere alvorlige, samfundskritiske rapsange. Ligeledes har han tidligere udgivet det mere poppede og fængende nummer med titlen "Fredag", i samarbejde med barndomsvennen Bar Z, og nu er han altså klar med "Oh My God". 

Eebz betegner selv sin musik som afro-pop, stærkt inspireret af blandt andre Wizkid og Akon, hvad der tydeligt kommer til udtryk på hans nye sang.

 


På ugens Topsify-liste finder vi blandt andre Bruno Mars, Clean Bandit og Martin Jensen. Du kan høre playlisten herunder. 

ANNONCE