Nyhed

GAFFA Fresh – hør ugens bedste sange og albums, nu også Nordens bedste

GAFFA Fresh er endnu engang klar med inspiration i form af en række playlister.

GAFFA er tilbage med GAFFA Fresh, en Spotify-playliste med ugens bedste sange og album. Denne uge har vi hørt ny musik fra navne som Bruno Mars, Sting, Burhan G, TopGunn, LIGA og mange flere.

Som noget relativt nyt har vi også Apple Music-playlister med ugens bedste nordiske og ikke-nordiske sange og album. Playlisterne er blevet sammensat af redaktørerne af GAFFA i Danmark, Norge og Sverige. Hør playlisterne nedenfor.

Bruno Mars er klar med "Versace on the Floor", anden singleforløber fra det tredje album "24K Magic", som udkommer 24. november. Inspirationen til singlen er Philly Soul eller Philadelphia Sound – kært barn har mange navne. Her handler det om soul forklædt som funk, saftige arrangementer, strengeinstrumenter, blæsere, og det tilsat en karakteristisk vibrafon i baggrunden. Lyt selv nedenfor.


Sting har netop udsendt "Petrol Head", tredje single fra det kommende album "57th and 9th", der udkommer 11. november og bliver hans første pop/rockalbum siden "Sacred Love" fra 2003. Den nye single viser Sting fra en forholdsvis rocket side, men med en umiskendelig Sting-lyd.

Burhan G er aktuel med endnu en forsmag på albummet "Pas på pigerne", der udkommer 11. november. Denne gang gælder det den soulfulde og swingende "Diana".

Hør sangene og mange flere i Spotify-playlisten her:

 Vi har også en playliste med sange fra ugens bedste albums, denne gang med blandt andre Efterklang, Alicia Keys, The Kutimangoes og Narcosatanicos.



 

Apple Music

Som noget relativt nyt har vi også Apple Music-playlister med ugens bedste nordiske og ikke-nordiske sange og album. Playlisterne er blevet sammensat af redaktørerne af GAFFA i Danmark, Norge og Sverige.


Songs of the Week Nordic med blandt andre Burhan G, The Megaphonic Thrift og Josefin Öhrn + The Liberation.

Albums of the Week Nordic med blandt andre Efterklang, Gatas Parlament og Frida Hyvönen.

Songs of the Week International med blandt andre Bruno Mars, Sting og The Chainsmokers.



Albums of the Week International med blandt andre Alicia Keys og Robbie Wiliams.

ANNONCE