x

Bono og Spice Girls?

Bono og Spice Girls?

De engelske medier giver i disse dage særdeles megen spalteplads til de genforenede Spice Girls, der har offentliggjort en række engelske koncertdatoer, hvor den første blev udsolgt på skræmmende 38 sekunder.

Interessen er der åbenbart fortsat for de fem sangerinder, der i forbindelse med de kommende koncerter vil udsende en opsamlingsplade med de største hits.

Den slags skal jo altid udstyres med et par nye numre, og denne udgivelse er ikke anderledes – og så alligevel. For i stedet for at få en Mark Ronson eller Timbaland til at konstruere et hit til pigerne er man gået en helt anden vej.

Man har såmænd hevet fat i Bono fra U2 og bedt ham om at skrive en sang til Spice Girls, som de kan bruge på den kommende plade.

Og som om det i sig selv ikke er underligt nok, så har manden ifølge den engelske avis The Mirror sagt ja.

Begrundelsen skulle være, at man fra Spice Girls' side ville sikre sig, at pladen solgte en masse, og tilføjelsen af Bono til projektet skulle have løftet stemningen i Spice Girls-lejren. Hvad Bonos begrundelse er for at skrive en sang til de fem kvinder, melder historien ikke noget om.

Den kommende Greatest Hits-udgivelse kommer på gaden til november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA