Robbie Williams til Danmark

Robbie Williams til Danmark

Robbie Williams, der netop har udgivet sit 11. studiealbum, "The Heavy Entertainment Show", giver koncert i Telia Parken 7. august.

Ved en pressekonference i London i dag offentliggjorde Robbie Williams sin europæiske stadion-tour for 2017. 29 shows i 18 lande er offentliggjort. Touren begynder på Manchesters Etihad Stadium den 2. juni 2017 og slutter 10. september på det olympiske stadion Olympiski i Moskva i Rusland. Erasure kommer med Robbie Williams på tour som special guests.

Billetsalget starter fredag 11. november kl. 11.00.

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen er noget forbeholden over for Robbie Williams' seneste album, som han tildeler beskedne to stjerner og blandt andet skriver følgende om: "Problemet for den musikalsk altædende Robbie Williams er bare, at det ikke længere er hit på hit. Det er mere en rodebunke og et noget forkrampet forsøg på at lyde som en superstjerne." Læs hele anmeldelsen her.

Lidt bedre var det, da Robbie Williams gav sin hidtil seneste koncert i Danmark, på Tinderbox 2015. Her fik han tre stjerner af GAFFAs anmelder, som blandt andet skrev:

"Med en turnétitel som "Let Me Entertain You" var det helt oplagt, at sættet fokuserede på Robbies mange pophits som "Rock DJ", "Monsoon", "Millennium", "Kids" og "Feel", og dem fik vi da også en del af. (...) Mindre heldigt var det, at Robbie i så høj grad inddrog elementer af andres sange i sine egne eller fremførte regulære covernumre i en grad, så koncerten undervejs kom til at fremstå som en gang karaoke på den lokale bar." Læs hele anmeldelsen her.

Læs også vores helt nye artikel "15 forunderlige facts om Robbie Williams"

Varm op med Robbie Williams' seneste video, "Party Like a Russian":


 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA