x

R.E.M. kopieres

R.E.M. kopieres

I juli måned kunne vi fortælle, at den amerikanske musik-weblog Stereogum havde samlet en række kunstnere for at hylde ti-års jubilæet for Radiohead-pladen "OK Computer".

Blandt de valgte kunstnere fandt man danske Slaraffenland, og nu hvor det er blevet tid til at hylde et nyt album, er der endnu engang et dansk band med.

Denne gang er det 15-års jubilæet for R.E.M.-albummet "Automatic For The People", der skal fejres ved at lade forskellige kunstnere indspille alle numrene fra pladen, og det danske islæt kommer denne gang i form af Figurines.

Gruppen har indspillet en version af sangen "New Orleans Instrumental No. 1", og på websiden kan man læse en kort historie om dengang, bandet mødte Peter Buck fra R.E.M. til en koncert i Portland.

Men selv uden den danske vinkel er der såmænd nok spændende musik at tage fat på. Pladen indeholder bidrag fra navne som Rogue Wave, The Veils, Meat Puppets, The Wrens, Dr Dog og Shout Out Louds, og for at det ikke skal være løgn, så er det ganske gratis at downloade hele pladen.

Download pladen hos Stereogum


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA