Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Psykopatisk rock ’n’ roll på Escobar

Weekenden starter på Escobar i København – søsterbaren til den velkendte Escobar i Aarhus. Fredag får baren på Blågårdsgade fornemt besøg fra den legendarisk natklub White Trash i Berlin, hvor resident-dj DJ Psycho-Jones stikker forbi med sin dekadente pladesamling. Så stik i dit grummeste kluns, bund en Fireball og bestil en omgang Chartreuse.

Hvad: DJ Psycho-Jones @ Escobar

Hvor: Escobar København, Blågårdsgade 2A, Kbh. N

Hvornår: 11. november fra kl. 20.30

Hvordan: Facebook-event

 

Lyden af en Rumpistol

En stor skikkelse i dansk elektronisk musik gæster fredag Culture Box i København. Danske Rumpistol har siden 2003 produceret udfordrende elektronisk musik til den danske klubscene og har blandt andet lavet remixes af Efterklang Indian og Blue Foundation. Så der er rimelig god grund til at starte weekenden på natklubben i hovedstaden, hvis du søger den karakteristiske skandinaviske electronica.

Hvad: Culture Club Presents Rumpistol

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvordan: 11. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tung techno på KB18

Uanset om du til dagligt befinder dig i det elektroniske hjørne, er der god grund til at stikke forbi den grumsede natklub i Kødbyen. På KB18 står den fredag på techno af den fineste skuffe, når britiske Jay Clarke gæster Kødbyens spillested og natklub.

Hvad: Dismantle – Jay Clarke

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 11. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Nyt koncept på hovedkvarteret

HeadQuarters i Aarhus præsenteres gæsterne fredag for et nyt og spændende koncept. Det går ud på, at musikken sættes i fokus. Konceptet hedder waves&u og præsenterer fredag en række spændende dj’s, der har taget lidt lækker musik med til dansegulvet.

Hvad: waves&u

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 11. november fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

12-timers rave!

Lørdag går det ned i Kødbyen, hvor CPH Food Space fyrer op for en fest, der varer tolv timer. Foruden hele byen er der også sat lidt lækker lyd på programmet. Foruden lidt danske gæster bliver festen blandt andre besøgt af tyske Canson.

Hvad: 12 Hour Space Rave

Hvor: CPH Food Space, Slagtehusgade 11, Kbh. V

Hvornår: 12. november fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

WeFunk fejrer jubilæum i København

WeFunk er et canadisk radioprogram med base i Montreal, hvor DJ Static og Professor Groove sendte live for første gang i 1996. DJ Whut! og DJ Cars10 fra Boogie Juice har længe set op til radioprogrammet, og lørdag fejrer de programmet tyve års fødselsdag på Underhuset i København. Så er du til hiphop, bør du helt sikkert stikke der forbi.

Hvad: WeFunk Radio Live in Copenhagen

Hvor: Underhuset, Halmtorvet 9, Kbh. V

Hvornår: 12. november fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Unge Ferrari på Rust

Rust på Nørrebro har lørdag inviteret Norges svar på Emil Stabil. Unge Ferrari er spået som et af Norges nye talenter og byder på dansabel og festlig hiphop. Han gæstede blandt andet Spot Festival i foråret foruden adskillige andre besøg i Danmark. Så er du til hiphop tilsat tyk humor, har du nu styr på dine planer for lørdag.

Hvad: Unge Ferrari (Natkoncert)

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 12. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA