x

Se koncertaktuelle Katie Meluas stemningsfulde musikvideo til "Perfect World"

Se koncertaktuelle Katie Meluas stemningsfulde musikvideo til "Perfect World"

Den engelsk/georgiske singer-songwriter Katie Melua udgav den 14. oktober det anmelderroste album "In Winter", hvorfra vi tidligere har fået musikvideoen til singlen "Dreams On Fire". Nu er sangerinden klar med endnu en smuk og stemningsfuld musikvideo, denne gang til singlen "A Perfect World".

Katie Melua, og koret The Gori Women’s Choir, har på albummet arbejdet undet titlen vinter. Dette afspejles på fornem vis i musikvideoen, der foregår i et snelandsskab, med små dukke-figurer og dyr, der boltrer sig i sneen. Videoen giver en utrolig stemningsfuld dimension til sangen, der ellers i sig selv er ganske smuk. Videoen er instrueret af instruktør-duoen Karni & Soul, og om netop dem og det endelige resultat siger Melua selv: "Karni og Saul besidder tilsammen en utrolig evne til at skabe farverige karakterer, der er i stand til at levere særdeles følelsesmæssige dybder med omhyggeligt udførte omgivelser som baggrund. De er meget tro mod skrøbeligheden i sangen, hvilket er en meget sjælden kvalitet. Jeg er så begejstret og utroligt taknemmelig for, at de har leveret sådan en charmerende og magisk film, der på storslået vis formår at bringe "Perfect World" til livet."

Videoen til "Perfect World" kan ses i klippet herunder.

Det seneste album "In Winter" udkom, som tidligere nævnt, den 14. oktober. Albummet har fået Katie Melua ind på den engelske top 10-hitliste for syvende gang i træk – en præstation, der indtil videre kun er opnået af én anden engelske kvindelig artist – nemlig Kate Bush. GAFFAs anmelder Ivan Rod gav "In Winter" hele fem stjerner og skrev blandt andet "Kombinationen af albummets blå vinterballader og den mere traditionelle korledsagelse giver den melankolske popmusik et skær af noget klassisk, næsten religiøst." Du kan læse anmeldelsen af "In Winter" her

Katie Melua og The Gori Women’s Choirgiver i aften en udsolgt koncert i Musikhuset Aarhus, og de har tidligere på ugen også spillet i Musikkens Hus i Aalborg og i Falconer Salen i København. Førstnævnte koncert var ligeledes udsolgt.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA