Nyt samarbejde: Hør Sune Rose Wagners remix af Fallulahs "Strange World"

Nyt samarbejde: Hør Sune Rose Wagners remix af Fallulahs "Strange World"

Den musikalske distance mellem Fallulah og Sune Rose Wagner kan synes en anelse lang, men ikke desto mindre er dette samarbejde nu en realitet i form af et Sune Rose Wagner-remix af Fallulahs "Strange World". 

Sune Rose Wagner er langt mere end Psyched Up Janis, The Raveonettes og solist, han er også en succesfuld producer. Han har blandt andet produceret sangen "My Blue Heart", som sangerinden Charley Ann Schmutzler deltog med i den tyske udgave af tv-showet The Voice, og som efterfølgende indtog de tyske hitlisters førsteplads. I de senere år har Sune Wagner primært arbejdet med reklamer, videospil og film og har i den forbindelse blandt andet lavet soundtracket til filmen "Krigen" og skabt orkestreringen til sæson 6 af HBO-serien "Game Of Thrones". 

Fallulah skrev sangen "Strange World", da hun under sin graviditet brækkede foden og efterfølgende tilbragte mange uger liggende. Her blev hun så grebet af Netflix-serien "Stranger Things", at den inspirerede hende til at skrive sangen. Fallulah vidste, at Sune Wagner arbejdede med film- og tv-musik, og sendte derfor sangen til netop ham i håb om, at han ville gøre med den, hvad han vil. Og sådan opstod samarbejdet.

Om netop dette siger Fallulah: "Sune Wagner kan ikke sættes i bås. Han vælger projekter ud fra nysgerrighed og udfordringer. Jeg har fulgt hans karriere og set, hvordan han favner mange genrer. Hans produktioner til visuelle medier synes jeg er helt fantastiske. Så jeg sendte ham "Strange World"-filerne, gav ham fuldstændig frie hænder til at arbejde med sangen og krydsede fingre for, at han ville arbejde med det." 

Og om arbejdet og resultatet siger Sune Wagner: "Jeg valgte en 100 procent visuel tilgang til tracket. Tempoet er langsommere, og man møder en gennemgående piano-signatur, som jeg har tilføjet. "Strange World"-originalen er jo et fængende pophit i bedste Fallulah-stil. Det er de underlæggende referencer i tekst og lydbillede, jeg har forsøgt at give en mere filmisk nerve. Det må jeg på bedste udanske måde sige at jeg synes er lykkedes."

Originalversionen af "Strange World" stammer fra Fallulahs tredje album, "Perfect Tense", som udkom i februar.

Du kan høre Sune Rose Wagners "Strange World"-remix i klippet herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA