Nyhed

Eebz er klar med musikvideo til sidste uges Topsify Track, "Oh My God"

Den dansk/gambianske sanger og rapper har netop offentliggjort musikvideoen til sin seneste single, "Oh My God"

I sidste uge stod den dansk/gambianske rapper og sanger, Eebz, bag ugens Topsify Track med singlen "Oh My God". Netop nu har han offentliggjort en video til singlen.

Videoen er en tekst-video, hvor Eebz ses fremføre det lyriske univers i forgrunden, mens teksten florerer bag ham. Videoen har været en tur i redigeringsrummet og fremkommer som animeret, grundet de pålagte effekter. 

Du kan se videoen i klippet herover.


Den dansk/gambiske rapper og sanger Eebz er vokset op på Nørrebro, men flyttede til Crawley – en lille by syd for London – som 13-årig. Han vendte tilbage til Nørrebro tre år senere. På de tre år, han havde været væk, havde en passion for at rappe og lave musik taget bo i ham. 

I 2015 udgav Eebz "Det De Ikk' Forstår" og "Det De Ikk' Forstår, Pt. 2", som begge er mere alvorlige, samfundskritiske rapsange. Ligeledes har han tidligere udgivet det mere poppede og fængende nummer med titlen "Fredag", i samarbejde med barndomsvennen Bar Z, og i sidste uge udkom så "Og My God", nu med tilhørende musikvideo.  

Eebz betegner selv sin musik som afro-pop, stærkt inspireret af blandt andre Wizkid og Akon, hvad der tydeligt kommer til udtryk på hans nye sang.


ANNONCE