Nyhed

Tidligere Genesis-guitarist Steve Hackett gæster Danmark

Til december kan Genesis-albummet "Winf & Wuthering" fejre 40 års jubilæum, og i den forbindelse drager Steve Hackett endnu engang på turné.

Den tidligere Genesis-guitarist Steve Hackett har netop afsluttet sin "Genesis Revisited"-tour, der endte med at strække sig over to år. 

Den 66-årige guitarist har dog netop annonceret, at han i 2017 vil være at finde på landevejen igen. Denne gang vil han hylde Genesis-albummet "Wind & Wuthering", da det til december kan fejre 40 års jubilæum. Samtidig vil Hackett spille helt nyt materiale fra sit kommende album, der forventes ude i løbet af 2017.

På den kommende turné vil Steve Hackett give koncert i Amager Bio onsdag den 5. april.


Steve Hackett har udgivet mere end 30 soloalbums foruden de syv Genesis-plader, han medvirkede på. 

I løbet af Hacketts seneste turné gæstede han Amager Bio af to omgange i september 2015. GAFFAs anmelder Torben Holleufer, der gæstede den ene af de to koncerter, kvitterede med hele fem stjerner og ordene: "Dybt tilfredsstillet må jeg konstatere, at en 40-årig affære fortsat står i lys lue. Båret af magisk guitar og udødelige kompositioner. Tak for musikken og den ydmyge tilgang, Mr. Hackett!" Du kan læse hele anmeldelsen af Hacketts sidste besøg i Danmark her

Billetsalget starter fredag den 18. november klokken 10.00.


I klippet herunder kan du varme op til koncerten med nummeret "Ace Of Wands" fra 1975-albummet "Voyage Of The Acolyte": 

ANNONCE