x

Nye detaljer om Britneys kommende album

Nye detaljer om Britneys kommende album

Det går i den grad op og ned for Britney Spears for tiden. Samme uge, som hun har mistet forældremyndigheden over sine to børn grundet hendes udsvævende levevis, topper hendes nye single ”Gimme More” iTunes’ amerikanske hitliste med over 179.000 downloads, samtidig med at singlen hopper helt fra en 63. til en 3. plads på Billboard-hitlisten, der registrerer salg af fysiske singler i USA. Også i Canada og Australien ligger ”Gimme More” nummer 1 på iTunes-hitlisten, ligesom den ligger i top 20 på den europæiske radio-airplay-hitliste.

Nu har Britneys pladeselskab Jive så offentliggjort titlen på og detaljer fra hendes kommende, femte album. Pladen er på gaden 12. november og får den meget passende titel ”Blackout”.

Ifølge selskabet har Britney selv – hendes eskapader til trods, fristes man til at sige – været dybt involveret i arbejdet med ”Blackout”. Cd’en indeholder blandt andet sangen ”Piece Of Me”, som skulle være en af hendes mest personlige sange til dato, og som er produceret af det svenske team Bloodshy & Avant, der også stod bag Britneys 2003-hitsingle ”Toxic”. Titelnummeret beskrives som en sang om at lukke negativiteten ude og fokusere på det positive i livet, og albummet skulle generelt være tempofyldt og dansabelt.

Britney Spears har til dato solgt sammenlagt 83 millioner eksemplarer af hendes første fire album, ”... Baby One More Time” (1999), ”Ooop .... I Did It Again” (2000), ”Britney” (2001) og ”In The Zone” (2003) samt af hendes singler, dvd’er og et best of- og et remixalbum. Alene debutalbummet er solgt i over 14 millioner eksemplarer.

Britney Spears' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA