x

Pete Doherty forsøgte selvmord under afvænning

Pete Doherty forsøgte selvmord under afvænning

Billede: Richard Skidmore

Pete Doherty er tilbage højt på de engelske hitlister med sit band Babyshambles’ nye single ”Delivery”, og mon ikke også deres en uge gamle album ”Shotter’s Nation” går ind pænt langt oppe på hitlisterne?

For bare få måneder siden var Doherty dog endnu længere ude, end han plejer. Mens han var indlagt på afvænningsklinikken Clouds i Wiltshire, England, forsøgte han angiveligt at begå selvmord ved at sluge et helt pilleglas, fortæller hans værge Johnny Jeannevol (der åbenbart ikke går så meget op i tavshedspligt og den slags) til den engelske tabloidavis News Of The World. Det skriver gigwise.com og nme.com

Det skulle være nyheden om, at Dohertys eks-kæreste Kate Moss var blevet kæreste med The Kills-sangeren Jamie Hince, der fik Doherty til at gå helt i sort.

Johnny Jeannevol fortæller:
”Han fik lejlighed til at tage en overdosis og tog den så. Han fortalte mig, at han ikke vidste, hvad pillerne indeholdt, men tænkte ”fuck det” og slugte dem alle. Han er ligeglad med, hvad stofferne gør ved ham; han kan godt lide at finde ud af det på egen krop”.

Det lykkedes dog Doherty at blive udpumpet, og han har nu ifølge Jeannevol været stoffri i seks uger. Vi krydser fingre for, at det varer ved.

Babyshambles' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA