x

Club Awards 2017 er klar med tid, sted og de første fem optrædende

Club Awards 2017 er klar med tid, sted og de første fem optrædende

Påskesøndag, den 16. april, afholdes 2017’s Club Awards i Valby Hallen, hvor der i alt skal uddeles 12 priser, bestemt af publikum. Meningen bag hele herligheden er at hylde dem, der leverer soundtracket til vores fester: Artisterne, natklubberne og deres hårdtarbejdende aktører. De 12 kategorier, som publikum kårer vinderne af, tæller blandt andet “Årets Danske Club Navn”, “Årets Danske Club Event”, “Årets Danske Club Hit” og “Årets Danske Live Navn”.

Henrik Fuglesang, formand for Club Awards’ fagjury, mener, at det er vigtigt at fejre den musik, som mange unge fester til, og som de formentlig vil huske tilbage på, når de senere i livet vil mindes deres ungdom.

“Både pop-, jazz-, world- og folk-musikken har sit eget awardshow, så derfor er der naturligvis også plads til Club Awards, der hylder en af de mest populære genrer,” siger Henrik Fuglesang og tilføjer: “Se bare på hitlisten over den mest populære musik i Danmark. Navne som DJ Snake, Major Lazer, Martin Garrix, Gulddreng, Martin Jensen og Kongsted fylder mere og mere.”

Mellem prisuddelingerne vil der også være optrædener med prominente club-navne som for eksempel Jimilian, Blak, Faustix, Infernal og Alexander Brown. Her vil der heller ikke være sparet på det visuelle show, der kommer til at inkludere både vand, røg og Nordeuropas største lasershow.

Jimilian (billedet), der i sommer hittede med “Slem Igen”, fortæller, at han blev utrolig glad, da Club Awards kontaktede ham for en måned siden.

“Det var super fedt at spille til showet i år, og næste år bliver det endnu vildere. Glæd jer – det bliver sindssygt!”

I begyndelsen af 2017 vil flere optrædende og nominerede blive offentliggjort.

Billetsalget er i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA