x

4AD-kultnavn giver kirkekoncert i København

4AD-kultnavn giver kirkekoncert i København

Indrømmet, kære læser, nu befinder vi os i den smalle afdeling, men skulle du have en forkærlighed for det hedengangne engelske band The Wolfgang Press, der i perioden 1983-1995 udsendte en række plader på det dengang yderst toneangivende engelske indie-selskab 4AD, så bør du sætte kryds i kalenderen på bagerens fødselsdag, altså den 11.11.

Her giver det engelsk-dansk-italienske band Geniuser nemlig koncert i den tidligere kirke på Møllegade 7 på Nørrebro i København. Og i front for duoen Geniuser står Mick Allen, der var sanger i netop Wolfgang Press. Duoens andet medlem er den italienske programmør Giuseppe De Bellis (til venstre på billedet), der har boet en årrække i København og nu er bosat i London. Duoen udgav i 2005 deres debutalbum ”Mud Black” på det dansk-svenske pladeselskab Phisteria. Musikken kan beskrives som en slags elektro-funk med Allens markante røst i front.

Ved koncerten kan du også høre de to danske bands Chasing Eudaimonia og The Great Depression. Chasing Eudamonia spiller kølig og tung elektronika med elementer af noise og psykedelika. The Great Depression spiller en form for melankolsk indie-tronica. Begge grupper er ligeledes tilknyttet det dansk-svenske pladeselskab Phisteria.

Billetter til arrangementet kan købes i døren og koster en beskeden halvtredser. Dørene åbner klokken 19.

Geniuser på MySpace

Phisterias hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA