Love Shop udgiver nyt album og tager på turné til foråret

Love Shop udgiver nyt album og tager på turné til foråret

Jens Unmack og co. udgiver nyt album i starten af det nye år. Pladen har navnet ”Risiko” og er det 11. studiealbum fra Love Shop. Bandet udgav deres seneste album ”Kærlighed og Straf” i 2014.

I forbindelse med albumudgivelsen tager bandet på forårsturné. Love Shop har i løbet af året optrådt på diverse danske scener, blandt andet på Grøn Koncert, hvor de var på scenen sammen med De Eneste To. Tidligere i denne måned var bandet forbi Aarhus, hvor GAFFA-anmelder Ole Rosenstand Svidt gav deres optræden fem stjerner med ordene: ” Om Medina (der netop havde fået tildelt Danish Music Awards' ærespris, red.) vil gå over i pophistorien, er stadig et åbent spørgsmål (hun kan jo nå at overraske positivt), men Love Shop har allerede sikret en varig plads dér, og det bliver kun bekræftet med aftenens stærke koncert. Tilbage er kun at vente på det næste album.” Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget til den kommende forårsturné starter onsdag den 30. november kl. 10.00. Love Shop kommer til følgende byer:

Den 9. marts 2017 – Turbinen, Randers

Den 10. marts 2017 – Skråen i Nordkraft, Aalborg

Den 17. marts 2017 – Fermaten, Herning

Den 18. marts 2017 – Posten, Odense

Den 23. marts 2017 – Viften, Rødovre

Den 24. marts 2017 – Gimle, Roskilde

Den 25. marts 2017 – Teaterbygningen, Køge

Den 30. marts 2017 – Rytmisk Sal i Musikhuset, Aarhus

Den 1. april 2017 – DR Koncerthuset, København

I Aarhus og København vil bandet i øvrigt for første gang spille koncert for et siddende publikum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA