Rock 'n' roll-arrangementet ”Gutterdämmerung” kan opleves i Danmark

Rock 'n' roll-arrangementet ”Gutterdämmerung” kan opleves i Danmark

Torsdag d. 16. februar vises den sort-hvide stumfilm ”Gutterdämmerung”, som vil blive akkompagneret af et live rock'n'roll-band, i Tivolis Koncertsal i København.

"Gutterdämmerung" er dels et rock’n’roll-show, dels en filmisk oplevelse med et stjernecast ud over det sædvanlige. Navne som Iggy Pop, Joshua Homme, Jesse Hughes, Lemmy, Tom Araya, Mark Lanegan, Volbeat, Grace Jones, Justice, Nina Hagen, Slash og Michael Poulsen og Rob Caggiano fra Volbeat pryder listen over medvirkende musikere i filmen, der proklameres som verdens mest øredøvende stumfilm. Idéen udspringer fra den belgiske-svenske visuelle artist Bjorn Tagemose, og ambitionen er at skabe den ultimative rock’n’roll-film med udgangspunkt i stumfilmens set up: Det er musikken, der fortæller historien om de sort-hvide billeder på lærredet. Rock’n’roll-arrangementet kunne senest opleves i Danmark i forbindelse med dette års Copenhell.

Filmens historie går ud på, at Gud har reddet verden fra synd ved at tage djævlens onde guitar. Verden er derefter blevet puritansk, hvor der ikke er plads til sex, stoffer eller rock 'n' roll. Oppe fra himlen ser punk-englen Vicious (spillet af Iggy Pop) ned på jorden og synes, det ser noget kedeligt ud. Vicious sender derfor djævlens onde guitar ned på jorden igen, hvorefter løjerne tager fat.

Rock'n'Roll-bandet består af følgende musikere:

Bandleder er guitarist Kevin Armstrong, der har samarbejdet med så store navne som David Bowie, Paul McCartney, Morrissey, Sinéad O'Connor, Thomas Dolby og mange flere.

De øvrige musikere er Mat Hector (trommer) og Ben Ellis (bas), der begge spiller med Iggy Pop samt Chris Jones (guitar) og Jesse Smith (lead-vokal).

Billetsalget starter nu på fredag den 2. december.

Se traileren til ”Gutterdämmerung” herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA