Nyhed

Ny vinylsingle fra The Smiths

Det britiske post-punk-band The Smiths udgiver en ny single-vinyl med ikke-tidligere udgivne versioner.

Det lader til, at der udkommer en ny vinylsingle fra den ikoniske britiske post-punk-gruppe The Smiths – indeholdende to singler, der ikke tidligere har været udgivet.

I følge en række kilder, blandt andet Morrissey-forummet "True-To-You", udkommer singlen via Warner Music. A-siden vil bestå af en ikke-tidligere udgivet demoversion af "The Boy With The Thorn In His Side", der originalt findes på det ikoniske 1986-album "The Queen Is Dead", der i øvrigt fyldte 30 år i juni. Mens B-siden vil udgøres af en ligeledes ikke-tidligere udgivet udgave af "Rubber Ring", der originalt findes på 1987-albummet "The World Won't Listen".

Også coveret er blevet afsløret. Dette er designet af Morrissey selv, i typisk The Smiths-stil, med et sort/hvid billede af den Oscar-nominerede skuespiller Albert Finney (billedet)


Det oplyses, at der kommer flere deltaljer på et senere tidspunkt. 

For en måned siden kom det til offentligt skue, at der i 2008 var snak om en gendannelse af bandet. Dette blev offentliggjort i guitarist Johnny Mass erindringsbog "Set The Boy Free", hvor han omtaler et møde mellem ham og Morrissey tilbage i 2008, hvor de drøftede en mulig reunion. Du kan læse uddrag af bogen her.


ANNONCE