x

Hvid Sjokolade takker af

Hvid Sjokolade takker af

Den danske raptrio Hvid Sjokolade debuterede i 1996 med albummet "Så'en Er Vi", hvorfra specielt singlen "Pikken I Hånden" vækkede opmærksomhed. Ligesom forsiden af GAFFA december 1996, hvor gruppen optrådte i karbad sammen med en velvoksen og barnfager dame, gjorde det.

Flere plader følger, også selvom Mesta Lasse forlod gruppen i 2000, og sidst vi hørte fra gruppen var i 2004, hvor de udsendte albummet "Mon Ik'..".

Men nu har rapperen Onkel Tom og DJ Nage meddelt, at de har besluttet sig for at gå nye veje og lukke Sjokoladelandet.

I en pressemeddelelse skriver de to hiphoppere:

"Legen har været god i mange år, men det må komme til en ende. Vi har begge lyst til at gå nye veje musikalsk, men vi ønsker at lukke Sjokoladelandet med manér, i vanlig god og ægte sjokostilo. Ambitionen med aftenen er et brag af en fest".

I samme pressemeddelelse reflekterer de to musikere over de sidste tretten år med gruppen:

"Udtrykket, venskabet, studiegrinere, de intime rygerstunder i alle afkroge af DK, det bølgende menneskehav på festivaler. Anmelderne har spredt roser over vores udgivelser, det trofaste publikum ønsker sig mere, men hey. Vi er super-taknemmelige for opbakningen. Nu laver vi et brag af en opsamling og udgiver det på dvd".

For at lukke butikken med manér afholder Hvid Sjokolade en afskedskoncert på Vega med gæster, vj's og dj's samt "frække indslag".

Koncerten finder sted på Lille Vega torsdag den 18. oktober 2007, og billetter kan købes via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA