x

Mød Ida Gard til GAFFA Sessions på mandag

Mød Ida Gard til GAFFA Sessions på mandag

Da Ida påbegyndte sangskrivningen til sit aktuelle tredje album “Womb”, tog hun i sommerhus med en masse ideer og skitser – og bestseller-bogen “Populærmusik fra Vittula” af den svenske forfatter Mikael Niemi. Det der startede som et afbræk, endte med at overtage sangene. ”Womb” er spækket med historier fortalt af drengene fra bogen.

Efterfølgende turnerede Ida Gard Danmark tyndt, og senere hendes største marked Tyskland, hvor hun også supporter Tina Dickow. Ved en efterfølgende koncert i den svenske flække Pajala hvor Niemi bor, og fortællingen foregår, dukker den kendte forfatter uanmeldt op. De to klikkede lige med det samme, og og et nyt venskab opstod.

Hør den eventyrlige historie, hvor kunstnere og kunstforme inspirerer hinanden, foldet ud, og om alt mulig andet fra spændende, levende og musikalske Ida Gard, og hør et par gode akustiske live-numre klinge i KU.BE's fantastiske sal på Frederiksberg, med den særlige akustik. Der bliver også mulighed for at stille dine egne spørgsmål og sige hej til Ida bagefter. Så er julestemningen ligesom lagt..

Ida Gard vandt P3’s Karriekanonen i 2008 og har tidligere udgivet to populære album.

GAFFA Session m. Ida Gard
5. december
19.30-21.30
KU.BE

Er du GAFFA Plus medlem koster billetten 85 kr + gebyr. KØB HER.

Er du GAFFA Guld medlem koster billetten 50 kr + gebyr.
Send en mail til [email protected] for at få tilsendt særskilt rabat-link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA