x

Historisk: Volbeat melder udsolgt i Parken

Historisk: Volbeat melder udsolgt i Parken

Volbeat kan nu melde udsolgt i Telia Parken 26. august. Det skete faktisk allerede i går, og det betyder, at alle 47.000 billetter er solgt på kun seks dage.

Det er første gang, et dansk navn er hovednavn ved en koncert i Parken, der blev ombygget og skiftede navn fra Idrætparken i 1992.

Volbeat bliver desuden det blot fjerde danske band til at være hovednavn til en koncert i nationalarenaen, mens koncerten bliver den femte fra et dansk band. Gasolin’ lagde ud med en koncert i Idrætsparken tilbage i 1976. I 1978 og i 1981 stod Shu-Bi-Dua på scenen som hovednavn, og særligt koncerten i 1978 blev testamenteret, da denne udkom på albummet "Leif Fra Parken". Ligeledes i 1981 stod Rungsted & Kreutzfeldt på scenen i Idrætsparken.

Sætlisten til Volbeat-koncerten vil indeholde numre, der aldrig før har været spillet live. Sideløbende med hits og helt nyt materiale er der også planlagt optrædener med særlige gæster.

I august 2017 tager kvartetten ud på en tour med en vision om at hæve barren til det næste niveau. På denne tour vil Volbeat spille 10 eksklusive stadion- og udendørskoncerter i syv forskellige lande.

Om den kommende turné siger forsanger Michael Poulsen: “Vi bestræber os altid på at vokse på hver tour. Det er af afgørende betydning for os at blive ved med at hæve barren og give vores fans en unik oplevelse for at vise vores taknemmelighed for den støtte, de gang på gang viser Volbeat. Det bliver en helt speciel oplevelse for os og vores fans at optræde med en sætliste, der indeholder både gamle hits og nye numre, vi aldrig har optrådt med live. Det her bliver en helt usædvanlig omgang, som vi alle ser frem til at føre ud i livet.”

Varm op med "For evigt" featuring Johan Olsen fra Magtens Korridorer:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA