x

Nu mangler blot Kramers miks

Nu mangler blot Kramers miks

Det var lidt af et scoop, da århusianske Mixtune For Cully mere eller mindre ud af det blå sikrede sig en aftale med den amerikanske topproducer Kramer. Manden har produceret plader med legendariske bands som Low og Galaxie 500 og skal lige netop nu til at mikse Mixtune For Cullys debutalbum, der er blevet indspillet henover sensommeren.

Mixtune For Cully er spundet om sangeren, sangskriveren og guitaristen Aage Hedensted, som mange givetvis forbinder med det endnu aktive indierock-band Yellowish. Efterhånden kan man dog med rette tale om Mixtune For Cully som et decideret, sammentømret band, der foruden frontfiguren tæller Markus Hjelmborg (Delicia Mini) på bas, Mikkel Ibsen (Larsen & Furious Jane) på guitar, Andreas Bundgaard (Yellowish) på trommer samt Jonas May på cello.

Udtrykket tager afsæt i sanger/sangskriver-traditionen, og bandet nævner selv sager som Sufjan Stevens, Belle & Sebastian og Bright Eyes som inspirationskilder.

Kramers miks forventes færdigt i midten af november, og albummet, der har fået titlen ”We Know Where The Aircrafts Hide”, vil således være klar til udgivelse i starten af 2008. Dog er det endnu uvist, hvem der udgiver skiven.

Mixtune For Cully drager i øvrigt på en absolut miniturné i starten af november, hvor man først optræder på Recession Festivalen i Århus (torsdag den 1. november) og siden sammen med blandt andre Laakso på Stengade 30 i København (fredag den 2. november).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA