x

Tracey Thorn tosset med Figurines

Tracey Thorn tosset med Figurines

Det er altid rart, når udlandet får øjnene op for vores stærke musiktrumfer og tilmed sætter pris på selv samme, så det er blot vand på møllen, når nu det viser sig, at Tracey Thorn fra engelske Everything But The Girl – og aktuel som soloartist – har Figurines som sit yndlingsband i øjeblikket.

På Everything But The Girls officielle hjemmeside har Tracey Thorn sit eget lille hjørne – Tracey Island – hvor hun blandt andet lister sine ”hot faves”. Her fremgår det blandt andet, at hendes yndlingsfilm er ”Breakfast On Pluto”, og at hendes yndlingsbog er Joan Didyons ”The Year Of Magical Thinking”. Og så forholder det sig altså også sådan, at kvinden kort og godt nævner Figurines under kategorien ”band”. Alletiders.

Må man tillade sig at pille lidt ved romantikken, hører det imidlertid med til historien, at det var Tracey Thorns musikalske (og private!) partner, Ben Watt, der sørgede for, at det forrige Figurines-album, ”Skeleton”, blev udgivet i det engelske. Nuvel, det tæller vel alt sammen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA