x

Bossen sætter sig på tronen

Bossen sætter sig på tronen

Det er vel næppe uventet, at bossen Bruce Springsteen med sit nye ”Magic”-album sætter sig solidt på førstepladsen af Danmarks officielle hitliste i pladens første uge. Nærmest sædvanligt positive anmeldelser og en åbenlys nyhedsværdi i mandens revitaliserede samarbejde med The E Street Band (med hvem han ellers ikke har arbejdet siden 2002) har skabt en sund grobund for salgsmæssig succes, og det kan ikke udelukkes, at Bossen bliver siddende lidt endnu.

Der er dog masser af interessante duellanter på ugens hitliste, der tæller flere nye udgivelser af den absolut betragtelige slags – såvel kunstnerisk som kommercielt. Suspekt går med ”Prima Nocte” direkte ind på en femteplads, Katie Melua snupper syvendepladsen med ”Pictures”, og Trentemøller opnår en 13. plads med ”The Trentemøller Chronicles”.

På singlehitlisten er der ikke sket det helt overrumplende, men sager som Kent og Kraftwerk melder sig begge i top-20 med henholdsvis ”Ingenting” og ”Aerodynamik”. Og på dvd-fronten er det værd at notere sig, at Elton John med udgivelsen ”Elton 60 – Live At Madison Square Garden” går direkte ind på en femteplads.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA