x

Suspekt – før koncerten

Suspekt – før koncerten

Hvordan er det gået i øveren?
– Det går rigtig godt! De nye numre er lettere at spille, end vi troede, de ville være. Men vi mangler stadig at få sceneshowet på plads. Når man står dér på scenen, er det ikke nok bare at spille rigtigt – man skal også kunne levere noget ekstra.

Hvad kan vi forvente os af koncerterne?
– De fedeste danske rap-koncerter, I nogensinde har set! Hvis man kan lide Suspekt, bliver man ikke skuffet: Vi vil hele tiden overgå os selv. Der bliver meget fokus på det visuelle – det handler ikke så meget om at troppe op med et ti-mands orkester den her gang.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?
– Vi er ret dumme og ryger mange smøger, før vi går på. Det er ikke godt for stemmen! Ellers drikker vi et par øl for lige at komme i stemning. Vi er ret afslappede indtil cirka ti minutter før tid: Så starter festen!

Hvad står der på jeres forplejningsliste?
– Det er et godt spørgsmål. Engang stod der havrefras og mælk – vi anede ikke, hvorfor der altid var morgenmad til os, når vi kom, men det var så derfor! Faktisk mener jeg vi har skrevet Mountain Dew på til den her turné: Det fås kun i 7-Eleven. På den måde kan vi se, hvilke af spillestederne, der er mest dedikerede.

Hvad hører I i turbussen?
– Det afhænger af, hvad folk lige har med. En overgang hørte vi meget "Jul På Vesterbro", og så har Liam (L.O.C., red.) ofte et mixtape med nye sager på. Men om søndagen, når vi er på vej hjem, hører vi altid Dean Martin eller Frank Sinatra.

Suspekts hjemmeside med tourplan


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA