x

Tivoli Friheden satser stort på Fed Fredag i 2017 – her er de første navne

Tivoli Friheden satser stort på Fed Fredag i 2017 – her er de første navne

Til sommer vil alt fra TV-2 og D-A-D til Gulddreng gæste Tivoli Friheden i Aarhus, når Fed Fredag skydes i gang. Sæsonen 2017 bliver parkens største satsning nogensinde for Fed Fredag, der vil byde på større navne end hidtil.

I 2016 har næsten 130.000 gæster været til Fed Fredag, og dette tal forventer parken vil stige i næste sæson. Derfor satser Tivoli Friheden i 2017 på et program, der byder på nogle af de største danske navne herhjemme.

TV-2 og D-A-D gæster Friheden for første gang

Det er første gang, at D-A-D og TV-2 spiller i Friheden, når de gæster parken til sommer.

TV-2 er et af Danmark største og efterhånden ældste bands, der blev dannet i 1981 og, som den opmærksomme musikelsker vil vide, stammer fra Aarhus, om end flere af medlemmerne – der har været de samme i alle årene – ikke længere bor i byen. Koncerten vil altså finde sted på hjemmebane.

Sammen med TV-2 vil et af Danmarks mest ikoniske rockbands, D-A-D, også give Frihedens mere modne publikum en forhåbentlig god oplevelse til sommer.

Gulddreng tager megahits med i Friheden

Foruden D-A-D og TV-2 kan publikum også se frem til, at landets unge stjerne og Danish Music Award-vinder Gulddreng kommer og spiller i parken. Gulddreng har udgivet seks singler, der alle er gået nummer 1 på hitlisten, senest julesangen "Guld Jul". Dén vil han næppe synge til sommer, men mon ikke de andre kommer?

Publikum kan se frem til alt fra dansk rock til blød pop på dette års program. Tivoli Frihedens direktør Henrik Ragborg Olsen glæder sig til at skyde sæsonen i gang med et program, der er tilpasset alle aldersgrupper:

"Fed Fredag er et stort satsningsområde for 2017. Vi har skabt et bredt musikprogram, hvor der er noget for alle – unge som gamle. Vi har et line-up, hvor de nyeste popstjerner som Gulddreng skal spille, men også klassiske, danske bands som TV-2 og D-A-D. For os er spændvidden altafgørende for programsammensætningen, så alle føler sig velkomne og har lyst til at danse, synge med og nyde sommeren i Friheden,” lyder det fra Henrik Ragborg Olesen.

Datoer for koncerterne følger senere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA