x

Video: Se Cisilia og Hasan Shah på romantisk juletur i Tivoli

Video: Se Cisilia og Hasan Shah på romantisk juletur i Tivoli

Den danske videotjeneste PopTube lancerer sit nyligt indgåede samarbejde med Universal Music Denmark ved at holde premiere på den nye musikvideo "Kold December" fra Cisilia i duet med Hasan Shah. De to er på en romantisk juletur i Tivoli trods tekstens melankolske budskab. Se videoen nedenfor.

PopTube har indgået et samarbejde med Universal Music Group, verdens største musikselskab, om at være streamingtjeneste for deres kunstneres musikvideoer. PopTube har allerede aftale med et andet multinationalt selskab, Sony Music og er nu i stand til at tilbyde fans visninger fra størstedelen af tilgængelige ​​musikvideoer.

PopTube tilbyder en fast minimumspris pr. afspilning af musikvideoer, som betyder, at den enkelte kunstner sikrer sig en, med PopTubes ord, "fair indtægt", og hvor pladeselskaberne herigennem motiveres til at producere flere og endnu bedre musikvideoer.

PopTube kommer som et modsvar til multinationale YouTube, der ganske vist har aftaler med de store musikselskaber om en vis minimumspris, men samtidig har været under massiv kritik for at tillade ulovlige piratkopier, som kunstnerne ikke kan tjene penge på, grundet en paragraf om "safe harbours" i EU-lovgivningen. Læs GAFFA-artiklen "Danskerne streamer som aldrig før – men YouTube betaler ikke".

Commercial Director for Universal Music Danmark, Rasmus Ardahl, udtaler: ”Vi er glade for, at vi har fået en aftale på plads med PopTube. Det er helt sikkert en positiv tilføjelse til det danske musikmarked, da det er vigtigt at have lokale musiktjenester, der sidder helt tæt på de danske selskaber og musikere til gavn for dansk musik og økonomien i branchen. Vi glæder os til samarbejdet.”

Se videoen her

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA