Julekalender låge 20: Hør årets bedste sang ifølge Volbeat

Julekalender låge 20: Hør årets bedste sang ifølge Volbeat

GAFFA har bedt en række markante og aktuelle danske kunstnere om at vælge deres yndlingssang fra 2016. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Volbeat, der i år har udsendt deres sjette, succesfulde album, "Seal the Deal, Let's Boogie", der blandt andet gik ind på en fjerdeplads på den amerikanske hitliste. Siden har gruppen givet store, udsolgte koncerter i hele verden, blandt andet i Jyske Bank Boxen og Forum, og deres koncert i Telia Parken til august næste år blev udsolgt på en uge. Intet andet dansk band har nogensinde tidligere solgt så mange billetter som hovednavn til en koncert i Danmark.

Sanger, rytmeguitarist og primær sangskriver Michael Poulsen fortæller: – Tidligere i år så jeg den ret specielle film "Swiss Army Man", som er den første film fra de to instruktører Dan Kwan og Daniel Scheinert.

De to hovedroller spilles af Daniel Radcliffe og Paul Dano. Den ene er nok mest kendt som Harry Potter, og den anden har spillet flere forskellige markante roller blandt andet i filmen "Love & Mercy" om Brian Wilson.

Jeg kan huske, da jeg så "Love & Mercy", at jeg syntes, det var virkelig godt gået, at Paul Dano synger så meget selv. Og det er det samme i denne film.

Paul Dano og Daniel Radcliffe bidrager til hele soundtracket!

Jeg vil gerne fremhæve sangen "Montage", som jeg har lyttet rigtigt meget til i år.

Se filmen og lyt til musikken! Det er virkelig godt.

 

Læs om de tidligere bidrag i julekalenderen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA