Jon Nørgaard-billetter revet væk – giver flere ekstrakoncerter

Jon Nørgaard-billetter revet væk – giver flere ekstrakoncerter

Jon Nørgaard offentliggør flere ekstrakoncerter, efter at billetterne til hans jubilæumskoncerter næste år er blevet revet væk.

Onsdag den 14. december offentliggjorde han to koncerter til afholdelse i 2017. Dette skete i anledning af Jons 15-års jubilæum i dansk musik – han brød igennem, da han i 2002 vandt talentkonkurrencen "Popstars" – og koncerterne blev sat til afholdelse på henholdsvis Train i Aarhus den 24. november og Amager Bio i København den 25. november.

Fredag den 16. december klokken 10 blev billetterne sat til salg, og lørdag den 17. december kl. 20.30 kunne arrangørerne så melde koncerten på Train i Aarhus udsolgt; 34 timer og 30 minutter efter startskuddet. Dagen efter, søndag den 18. december klokken 19.40, var koncerten i København i Amager Bio ligeledes solgt ud. Begge spillesteder har en kapacitet på 1000 personer.

Telefonen har weekenden over været rødglødende hos bookingbureauet The Night, som har måttet besvare opkald fra billetkøbere, som ikke nåede at købe billet, samt fra arrangører, som har ønsket at høre om muligheden for at opsætte flere koncerter med Jon. 

Direktør Casper Harrestrup udtaler: "Det kan vel bedst kategoriseres som "Bieber fever" for voksne. Jeg har fået mange mails og opkald fra både enkeltpersoner og venindegrupper, som havde set meget frem til koncerterne siden offentliggørelsen i onsdags og håbet, at de kunne bruge anledningen til at mødes og være teenagere sammen for en enkelt aften. Men som flere af os ved, er det at koordinere børnepasning i det hele taget ikke det nemmeste i verden, og slet ikke når det skal foregå et helt år fremme i tiden. Derfor har flere simpelthen ikke nået at få dette planlagt og indløst billetterne, inden det var for sent”, konstaterer Casper Harrestrup og fortsætter:

"Dertil kommer flere henvendelser fra koncert- og festivalarrangører, som har bemærket den voldsomme interesse omkring Jon og været meget overraskede over offentliggørelsen af koncerterne, da de i de sidste mange år har været vant til at få et nej, hvis de har henvendt sig omkring ham, da han kort sagt ikke har ønsket at spille. Det har den simple årsag, at Jon ikke er drevet af penge, men alene af lyst."

I alt er 2000 billetter revet væk på lidt under 58 timer, på trods af, at der er mere end 11 måneder til afholdelsen af koncerterne, og at billetterne er sat til salg midt i december måned, der for rigtig mange er en dyr måned. Desuden er Jon ikke aktuel med ny musik for tiden og har ikke været det i flere år. Hans seneste album er "Uden dig" fra 2012.

"Jeg kunne mærke, at jeg havde lyst til at spille disse shows og markere jubilæet. De sidste 14 år har givet mig et væld af oplevelser, erfaringer og formet mig til det menneske, jeg er i dag. Jeg har ufatteligt meget at være taknemmelig for, og jeg følte derfor, at det var på sin plads at markere, for dem som kunne have lyst til at gøre det sammen med mig, at det næste år er 15 år siden, det hele begyndte," udtaler Jon, der til daglig er ejer og leder af Idol Inc, der arbejder med booking, management og pladeselskabsvirksomhed.

På grund af den store efterspørgsel er der nu sat ekstrakoncerter op i Aarhus og København samt to nye koncerter i henholdsvis Odense og Grenaa, hvor sidstnævnte, som mange vil vide, er Jons hjemby.

Oversigten over næste års jubilæumskoncerter ser nu således ud:

10. november: Pavillonen, Grenaa
11. november: Train, Aarhus
24. november: Train, Aarhus (UDSOLGT)
25. november: Amager Bio, København (UDSOLGT)
1. december: Magasinet, Odense
2. december: Amager Bio, København

Billetsalget begynder 21. december klokken 10.

Varm op med sangen, der begyndte det hele – "Popstars"-vindernummeret "Right Here Next to You" fra 2002:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA