Julekalender låge 23: Hør årets bedste sang ifølge Rasmus Walter-turnéaktuelle Ultramarin

Julekalender låge 23: Hør årets bedste sang ifølge Rasmus Walter-turnéaktuelle Ultramarin

GAFFA har bedt en række markante og aktuelle danske kunstnere om at vælge deres yndlingssang fra 2016. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren eller bandet om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit.

Vi fortsætter med den unge danske duo Ultramarin, der debuterede i efteråret med singlen "Hvis sandheden skal frem", og som vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til i 2017. Her skal de blandt andet varme op for Rasmus Walter på hele hans forårsturné og give deres første koncert som hovednavn på Ideal Bar i København 27. april.

Ultramarin består af halvbrødrene Karl-Frederik Reichhardt, 20, og Ludvig Brygmann, 26. Selv beskriver Ultramarin deres lyd som storladen og en smule euforisk. De forsøger at ramme tidens lyd, samtidig med at de rent tekstmæssigt er inspireret af nogle af de store danske sangskrivere fra 80’erne og 90'erne, såsom Lars H.U.G. og Love Shop.

23. Flume – Say It feat. Tove Lo

Ultramarin fortæller: – Flumes produktion er orginal og nyskabende, og han har med sit nye album formået at skabe sin helt egen lyd. Med Tove Los fantastiske tekst og melodi på toppen går det hele op i en højere enhed. Der bliver blandet elementer fra både undergrunden og hitlisterne på en meget vellykket måde, der er til stor inspiration for os.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA