x

Erfarne branchefolk danner nyt booking- og managementbureau med danske topnavne

Erfarne branchefolk danner nyt booking- og managementbureau med danske topnavne

En række erfarne folk fra musikbranchen er gået sammen og har skabt booking- og managementbureauet Nord Booking Agency.      

Jacob Ødegaard og Nicolaj Bundesen, der de sidste par år blandt andet har ledet Rasmus Seebachs (billedet) management og koncertvirksomhed i selskabet Offbeat, har valgt at gå sammen med Thomas Nordquist og har med ham skabt Nord Booking Agency. Thomas Nordquist kommer fra en fortid hos virksomheden We:Made, hvor han har varetaget booking for blandt andre Burhan G, Christopher, Nabiha, Citybois med flere. Sammenlagt vil Nord Booking Agency stå i spidsen for management samt formidling af koncerter med en lække af landets helt store musik- og entertainmentkunstnere.

I stalden har Nord Booking Agency navne som Rasmus Seebach, Burhan G, Morten Breum, Per Helge, CityBois, Nabiha, Simon Jul, Ankerstjerne, Cisilia, Infernal, Pernille Rosendahl, Plattform, Klumben & Raske Penge og mange flere.

"Nord Booking Agency arbejder ikke med genrebestemte rammer, men satser først og fremmest på talent og mener, at unikt talent fortjener at blive arbejdet med seriøst, professionelt og med respekt," siger bagmændene i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Vi ved, at den personlige kontakt og grundighed omkring alle aspekter i planlægningen af et show er det, der skaffer det bedste resultat. Derfor prioriterer vi at have mange hænder til færre artister for at sikre den højeste gennemgående kvalitet i vores arbejde både over for artisten og arrangøren."

Nord Booking Agency vil primært arbejde på det skandinaviske marked og bliver i sammenlægningen en del af PeopleGroup-koncernen, der blandt andet også tæller pladeselskabet ArtPeople, forlaget People's Press og reklamebureauet Wibroe, Duckert og Partners og sammen med Berlingske Media ejer Radio24syv.

Alle Offbeats aktiviteter fortsætter over i Nord Booking Acency, mens We:Made ventes at fortsætte som selvstændig virksomhed.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA