Nyhed

Obamas afskedsfest trækker store kunstnere til – modsat Trumps indsættelse

Mens Donald Trump knokler med at finde store kunstnere til at spille ved sin indsættelsesceremoni, er der en overflod af stjerner på gæstelisten til Barack Obamas sidste fest i Det Hvide Hus

Barack og Michelle Obama holder i morgen, fredag den 6. januar, en sidste stor fest for deres nære venner og store donorer, skriver Washington Post. Præsidentparret har selv bekræftet i et interview med det amerikanske People Magazine, at de vil holde en sidste fest i Det Hvide Hus, selvom de endnu ikke er kommet med en officiel meddelelse.

På listen over navne, der kommer til Obamas afskedsfest, er verdenskendte musikere som Beyoncé, der har optrådt ved begge Obamas indsættelsesceremonier, samt Jay Z, Bruce Springsteen, Paul McCartney, Stevie Wonder og Chance the Rapper. Gæstelisten inkluderer også navne som skuespilleren Bradley Cooper, filmproduceren George Lucas og tv-kendissen David Letterman, blandt mange andre.

Ifølge Washington Post plejer Obama-administrationen at holde tæt med detaljer omkring deres fester indtil sidste øjeblik, men navnene på de kendte, som står på gæstelisten, er stille og roligt begyndt at sive ud i løbet af den seneste uges tid. Den endelige liste kommer sandsynligvis først ud på selve festdagen.


Gennem de sidste otte år har præsidentparret været kendt for at være populært blandt kendisserne, og navne som Usher, The Lumineers, Janelle Monáe og Kendrick Lamar er med på den imponerende lange liste over kendte, som har deltaget ved parrets mange store arrangementer i Det Hvide Hus.

Nyheden om Barack Obamas stjernepakkede fest kan for Donald Trumps vedkommende godt ligne et forsøg på at gnide salt i et åbent sår, da han har rigtig store problemer med at finde kendte musikere, som vil optræde ved hans indsættelse, der er lige om hjørnet. Læs mere om afslagene på Trumps indsættelse lige her.

ANNONCE