x

Oplev Gilli, Kesi og Ukendt Kunstner på ny dansk hiphop-festival

Oplev Gilli, Kesi og Ukendt Kunstner på ny dansk hiphop-festival

Den 26. august kommer en ny endagsfestival til Danmark ved navn For Evigt Hip Hop, og den kommer til at byde på nogle af de hotteste navne inden for dansk rap.

Selvom der stort set er lige så mange musikfestivaler som regnvejrsdage i vores lille land, har Danmark længe manglet en rendyrket hiphop-festival, hvor man kan nyde dansk hiphops crème de la crème.

Det bliver der endelig rådet bod på, når endagsfestivalen For Evigt Hip Hop åbner dørene op for Danmarks første festival med lutter hiphop på rådhusplænen i Rødovre til august.

På festivalen vil man kunne nyde et stort line-up med 14 af den danske rap-scenes varmeste navne, hvoraf arrangørerne netop har offentliggjort 13 af navnene på plakaten. Her kan man blandt andre finde Ukendt Kunstner som hovednavn samt Gilli, Kesi, Pede B og Marwan.

Dermed vil Ukendt Kunstner alligevel være at opleve på festivalen på trods af, at bandet for nylig i en dokumentar på DR3 under navnet ”Vi var Ukendt Kunstner” meddelte, at de ikke kommer til at lave mere musik. Læs mere om deres beslutning her: Ukendt Kunstner stopper.

Ifølge festivalarrangørerne er konceptet bygget op på, at der er gjort plads til både upcoming artister og allerede etablerede navne fra toppen af hiphoppen.

Festivalens fulde line-up byder indtil videre på: Ukendt Kunstner, MellemFingaMuzik, Gilli, Kesi, Benal, Pede B, Marwan, USO, Sleiman, Lil' Kleine, Nixen, Ham VolKan og Lope Deph.

Det sidste hovednavn er endnu ikke blevet offentliggjort, men skulle komme på programmet i slutningen af januar.

 

Om festivalen:


Hvor: Rødovre rådhusplæne, Rødovre Parkvej 150 

Hvornår: 26. august

Billetpris: 495 kr. (early bird-billetter kan købes for 395 kr. indtil den 15. marts)  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA