x

Min playliste: Det lytter The Great Dictators til lige nu

Min playliste: Det lytter The Great Dictators til lige nu

Den danske gruppe The Great Dictators, kendt for mørk og stemningsfuld rockmusik, er aktuelle med albummet ”Women”. Vi har spurgt dem om, hvad de selv lytter til for tiden. Hør playlisten og læs deres kommentarer om sangene nedenfor.

Læs også et interview med bandet om det nye album: "Vi har lavet en hyldest til kvinder".

 

The Black Angels: You On the Run

Det mest tilbagelænede, overskudsagtige og hårdtslående rocknummer derude. Selvom det larmer, så kan selv de mest hardcore Beliebers være med her.

Pixies: No 13 Baby

Pixies er et af vores favoritbands, og deres simple produktioner og fandenivoldske udtryk har uden tvivl inspireret lyden på vores nye plade. Cirka verdens bedste band.

Radiohead: Decks Dark

Et helt fantastisk comeback af Radiohead. Et band, der aldrig står stille og konstant udfordrer deres mest loyale fans og så lige resten af verden. Smukt!

The Malpractice: The Amazon Pull

Et af de klart fedeste og nyskabende danske rockbands fra undergrunden. Vi savner dem faktisk ekstremt meget, og de vil kunne være et befriende og friskt pust på den danske musikscene lige nu.

Death In Vegas: Dirge

To akkorder er det eneste, man behøver. Ultracool, målrettet slentrende og herligt eksplosiv opbygning.

Cocteau Twins: Heaven or Las Vegas

Sfærisk, drømmende og noget, alle kan blive åbenbaret af. Plus en af musikhistoriens mest dragende vokaler.

Ride: Dreams Burn Down

Bombastisk, støjende og blidt på samme tid. Ride var en del af shoegaze-bølgen, men er i vores øjne et tidløst band, som man altid kan vende tilbage til.

Swans: A Little God In My Hands

Den gamle vildmand Michael Gira, frontmand i Swans, har stået for nogle af de mest intense og ungdommeligt rebelske rocknumre i nyere tid. Blandt andet ”A Little God In My Hands”, som vi alle har haft på repeat pinligt meget.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA