Nyhed

Arcade Fire udgiver ny sang – hør den her

Det canadiske band retter ny politisk sang mod Trump

I forbindelse med Donald Trumps indsættelse som præsident har det canadiske rockband Arcade Fire udgivet en ny sang. Du kan give den politisk ladede "I Give You Power” et lyt ovenfor.

Sangen, som ikke forventes at være med på bandets kommende album, er lavet sammen med blues- og r&b-sangerinde Mavis Staples. Hele overskuddet går til American Civil Liberties Union.

Det er tidligere blevet rapporteret, at Arcade Fire ville udgive en anti-Trump-sang, som skulle falde sammen med indvielsen af den amerikanske præsident. Med linjer som ”I give you power / I can take it away,” virker det til, at dét her er sangen, der har været tale om.


Bandet skriver også på Twitter:


Arcade Fire giver flere forskellige europæiske koncerter i år og skal blandt andre spille på dette års Roskilde Festival.

Bandet har tidligere fortalt sine fans, at det længe ventede femte album og efterfølgeren til ”Reflektor” er på vej, og det skulle næsten være underligt, hvis det ikke udkom før deres mange koncerter i Europa. Du kan læse GAFFAs anmeldelse af det sidste album her. 

ANNONCE