x

3 Doors Downs manager forklarer, hvorfor bandet spillede ved Trumps indsættelseskoncert

3 Doors Downs manager forklarer, hvorfor bandet spillede ved Trumps indsættelseskoncert

Det amerikanske rockband 3 Doors Down var det eneste rockband, som spillede ved hans indsættelseskoncert ved navn ”Make America Great Again! Welcome Celebration” i nat dansk tid ved Lincoln Memorial i Washington. Bandets manager har nu forklaret, hvorfor bandet accepterede invitationen til at spille ved gårsdagens koncert.

Til trods for at Trump har været meget upopulær blandt mange af de helt store, kendte bands og sangere og havde svært ved at finde store navne til at spille ved sin indvielse, valgte 3 Doors Down alligevel at spille ved den nye præsidents indsættelseskoncert i går. Du kan læse mere om Trumps manglende popularitet hos stjernerne her.

Angus Vail, manager for 3 Doors Down, forklarer til Vice, at der ikke er noget, der hedder dårlig omtale, og fortsætter: ”Når man når til det punkt, hvor man har været inden for rock i 16 år, og en hel masse mennesker bliver vrede på én på Twitter, er det som om, det er godt for os. Jo flere liberale, der bliver vrede over det, desto mere bliver vi værdsat af en hel masse konservative.”

Manageren, der kalder sig selv Obama-supporter, tilføjede: ”3 Doors Down spillede faktisk ved George W. Bushs indvielse. De er gode Mississippi- og Alabama-drenge – de kommer fra konservative familier. De er nogle virkelig gode fyre, men de har meget forskellige politiske overbevisninger. Fordi de spillede ved begge Bushs indvielser, har de naturligvis været på de konservatives radar.”

Selvom der har svirret mange rygter om, at Kanye West skulle spille ved Trumps indsættelse, kom det for nylig frem, at den nye præsident ikke havde inviteret rapperen til at optræde, fordi hans musik ikke er ”traditionelt amerikansk”.

I dag klokken 12 lokal tid (klokken 18 dansk tid) bliver Donald Trump officielt taget i ed som USAs 45. præsident ved en stort anlagt ceremoni foran kongresbygningen The Capitol.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA