x

Vandt du Magtens Korridorer?

Vandt du Magtens Korridorer?

Magtens Korridorer har just udsendt albummet ”Det Krøllede Håb”, opfølgeren til deres store 2005-gennembrud ”Friværdi”, der gav dem kæmpehits som ”Lorteparforhold” og ”Picnic (På Kastellet)”. Og noget tyder på, at succesen fortsætter for Johan Olsen & co. I hvert fald er singleforløberen for det nye album, ”Pandora”, allerede blevet et stort hit.

”Det Krøllede Håb” har fået ganske fine anmeldelser, blandt andet i GAFFA, hvor Erik Barkman blandt andet skrev følgende: ”Det Krøllede Håb” fortsætter udviklingen mod stadigt flere ambitioner og stadigt færre fjogede jokes. Med et tekstunivers præget af triste skæbner svøbt i storladen rocklyd følger Magtens Korridorer det alvorsfulde spor fra ”Friværdi”-sange som ”Sara Har...”. Der er dog stadig masser af syng-med-venlige sange, hvor Johan Olsen brøler igennem, som skulle han råbe hele verden op, skulle vi hilse og sige.

”Det Krøllede Håb” er dog ikke Magtens Korridorers andet, men derimod deres tredje album. Tilbage i 1998 udgav de nemlig et album, som ikke blev den helt store succes – snarere tværtimod.

Du kunne nu vinde ikke blot det nye Magtens Korridorer-album, men også en fed Magtens Korridorer-T-shirt. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Bagsiden Af Medaljen og 1 stjerne - der var i øvrigt mange, der svarede forkert og troede, at "Friværdi" fra 2005 er Magtens Korridorers debutalbum, men det er det altså ikke.

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger:
Astrid Lund Østrup
8270 Højbjerg

Jeppe Kalnæs
5260 Odense

Matilde Andersen
2750 Ballerup

Mai Ekmann
2400 København NV

Dan Grabowski
1660 Kbh. V.

Lone Petersen
8240 Risskov

Rasmus Madsen
6310 Broager

Søren Bundgaard
7800 Skive

Lars Jensen
5800 Nyborg

Jane Oksen
7451 Sunds

Magtens Korridorers hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA