x

Smuk sang, stemningsfuld livevideo: Ice Cream Cathedral finder styrke i det, der krakelerer

Smuk sang, stemningsfuld livevideo: Ice Cream Cathedral finder styrke i det, der krakelerer

Synthpopgruppen Ice Cream Cathedral er aktuel med en stemningsfuld, halvakustisk livevideo til deres nye sang "Diving for Pearls", som de udgav i slutningen af sidste år. Se videoen nedenfor.
 
Gruppen fortæller:

"'Diving For Pearls' handler om mod og dets mange facetter, det virtuelle som et abstrakt minde og om at se verden i filtre. I den her live-video forsøger vi at indfange en musikalsk skrøbelighed, vi forsøger at nå dertil, hvor man finder styrke i det, der krakelerer."

Det nye sang markerer begyndelsen på et nyt udgivelsesforløb. Ice Cream Cathedral debuterede i 2013 med albummet "Drowsy Kingdom", der i 2014 blev fulgt op af "Sudden Anatomy". Et album, som GAFFAs anmelder Rune Schlosser tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Katedral-gruppen har virkelig skruet op for energien på Sudden Anatomy, og det klæder dem. Gruppen opnår nogle fremragende symbiotiske tilstande, og på trods af nogle numres lidt for udprægede eksperimentkarakter lader gruppen til at have fundet frem til et sted, hvor vi menige også kan kaste blikket på de nyberejste galakser." Læs hele anmeldelsen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA